Het is dit jaar 25 jaar geleden, dat de deur open is gegaan van de eerste serie winkels in het Winkelhart, reden voor een feestje.

In het begin van deze eeuw zijn de overige winkels erbij gekomen. Het Winkelhart dat door zijn grote assortiment aan winkels een grote aantrekkingskracht heeft op een zeer grote regio. Het vrij parkeren wordt vaak als reden opgegeven om hier de boodschappen te doen.

Het jubileum zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan. De week van maandag 8 oktober tot en met zaterdag 13 oktober is uitgeroepen tot feestweek. Naast leuke aanbiedingen bij de verschillende winkeliers, die in het teken staan van het 25-jarig jubileum, ontvangt men bij elke kassa-afrekening een bon, waarmee iedereen kan meedingen naar leuke waardevolle prijzen. Elke dag is er een trekking en wordt de prijswinnaar meteen op de hoogte gebracht.

Voorafgaand aan de feestweek is er ook een prijs te winnen via de website / Facebook, waar verscholen letters een woord vormen.
Tevens gaat er nog iets heel speciaals gebeuren, voor het laatste nieuws daarover, kijkt u op de website of de facebookpagina, want daar wordt het laatste feestnieuws geplaatst.

Het getal 25 zal een belangrijke rol spelen in de feestweek.

Binnenkort meer nieuws……