Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken: Winkelhart Niedorp opent zijn deuren na een grondige renovatie en dat wordt groots gevierd! Met een gevarieerd en spannend programma belooft het een feestelijke periode te worden voor zowel jong als oud. Van een lotenactie met geweldige prijzen tot aan kinderkermis en muzikale optredens, er is voor ieder wat wils.

De aftrap van het feestelijke evenement vindt plaats op 30 juni met de start van de lotenactie, die doorgaat tot en met zondag 16 juli. Er zijn maar liefst 2500 prijzen te winnen, waarvan 15 hoofdprijzen. De uitreiking van de hoofdprijzen zal op 22 juli plaatsvinden.

Op 1 juli staat Winkelhart Niedorp in het teken van de jongste bezoekers, met een kinderkermis aan de voorzijde van het winkelcentrum. Kinderen kunnen genieten van een draaimolen, een clown die ballonnen vouwt, een springkussen en een spannend ringgooispel. De festiviteiten beginnen om 13.00 uur en zullen de jonge bezoekers ongetwijfeld veel plezier bezorgen.

Muziekliefhebbers worden op 1 juli ook verwend, want om 13.00 uur zal het Niedorps fanfareorkest optreden. Met hun melodieuze klanken en enthousiaste optreden belooft het een onvergetelijke muzikale ervaring te worden.

Op 6, 7 en 8 juli kunnen bezoekers hun smaakpapillen verwennen tijdens de proeverij in de passage van Winkelhart Niedorp. Van 11.00 tot 15.00 uur worden diverse kramen opgesteld, waar 0bezoekers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Een uitgelezen kans om nieuwe smaken te ontdekken en culinaire hoogstandjes te proeven.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt op 15 juli de muzikale sfeer voortgezet met een optreden van de With Love band om 13.00 uur. Deze muzikanten weten het publiek altijd te betoveren met hun geweldige muziek en energieke uitvoeringen.

Winkelhart Niedorp nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze feestelijke activiteiten. Mis deze kans niet om te genieten van een gevarieerd programma vol plezier, muziek en lekkernijen!